zaterdag 21 november 2009

美国警方宣布


In de loop der tijd heb ik iets tegen Chinees eten ontwikkeld. Het is niet dat ik het vies vind, nee absoluut niet, maar er zijn wel een paar FACTOREN die er bij hebben geholpen om het toch iets minder lekkerder te maken/vinden dan vroegah. En dat hebben we laatst eens even op een rijtje gezet. Leuk is dat. We gaan terug naar een jaar of 6 geleden ... Mama had uitgebreid Chinees besteld, foe jong hai, babi pangang, nais, jeweetwel, schransen voor het leven. Het was wel lekker, maar niet bijzonder. Dat merkten we de nacht erop. Kotsmisselijk werd ik wakker rond 3 uur. Al het Chinese eten uitgekotst in *netjes* de wc. Daarna een emmer meegenomen en alles ging prima. De volgende dag bleek dat er iemand in de douche had gekotst. Dit bleek dezelfde persoon te zijn die ook achter de verwarming op zijn of haar kamer en tegen de hele muur aan had gespuugd (HAHA). Ik ga geen namen noemen, want anders word ik morgen niet meer wakker denk ik. Het was in ieder geval niet mijn vader of mijn moeder. Dan blijven er nog maar twee over, mijn broer en zus, en die waren allebei dus ook knetterziek. Allemaal hadden we het Chinese eten uitgespuugd en als ik nu aan Chinees eten denk, denk ik aan die smaak die ik toen in mijn mond had. Goor dus.
So-wie-so geweldig, mama boos, want alle stukken foe jong hai zaten vast achter de verwarming :') en de hele muur was oranje.

Een tweede punt is dat een vriendinnetje van me ooit vertelde dat ze Chinees eten had besteld in Glanerbronx en dat er in de bami maden zaten. (bijna hetzelfde verhaal als mama die een dikke bromvlieg tussen dr garnalen had zitten, maar dan anders.) Laten maden nou bijna dezelfde kleur zijn als de bamislierten ... You do the thinking.

Een derde punt is programma's als .. Herrie in de Keuken? Heb ik het goed? Geen idee. Ik zag het een keer. En Chinesen gaan echt fucking ranzig om met het eten in de keuken. I don't wanna know, wanneer ik in een restaurant ga eten. Echt, gatverdamme.

Een laatste punt is wat anders, wel een tikkeltje vies, maar vooral hilaaaarisch. Zoek op Google op DIKKE CHINEES en geniet van de eerste afbeelding die je bij Afbeeldingen krijgt en raap me op.